Sabtu, 6 September 2014

2014

fuhhh.. berabokkk da weyyy..
urmm..
nak cakap ape eak..
tak de idea la weyyyyy.. aduhhh..

bagi salam dulu la..
assalamualaikum w.b.t semua..

oke..
that's all.. bye..
hahaha..

cuma nak bagi tau wa da konvo babe.. 
k bye..

Jumaat, 29 November 2013

HAVOC


wa tak reti la nak buat blog yg HAVOC
just NICE je boleh a..
tq for entry "KATA HATI"

Khamis, 28 November 2013

trip to GANU


trip to GANU
khas untuk "KEMBAR SEMBILAN" a.k.a "SIBLINGS"
aku harap sgat semua dapat pegi..
eak..


yakin giler..
trip ni trip yg "AWSOME"
yg korang tak dapat lupakan..
so..
semua kene ada la..



welcome to TERENGGANU
In Sya ALLAH
amin..

p/s : hope jadi..amin 

Jumaat, 17 Mei 2013

AutoCAD

seminggu lebih yang lalu aku telah menghadiri kursus AutoCAD..
student nye ade 28 orang je..
Encik Mohsin tenaga pengajar utk kursus ini..
 
nak di pendekkan citer..
hari ni adelah hari terakhir sebelum kami menghadiri exam pada hari isnin..
 
kite orang buat 3D babe..
smart..
mule2 gambarnye jadi..
dah tengok tak payah gelak..
sepuk kepale kau kang..
 
 
hahaha..
kelakarkan mule2 la..
biase la tuh..
pastu jadi cam ni ha....
 
 
ape da jadi ngn lukisan aku ni.. hahaha..
bedekah kan..
lalalala..
tapi akhirnye..
setelah sesi adjust mengejust..
aku berjaye..
hurrryyyy..
kau ade??
lalalala...
 
 
hehehe.. amin..
 

Khamis, 16 Mei 2013

mintak tolong ni

bagi la aku mase utk sendiri..
bia aku motivasikan diri aku sendiri..
aku tau nak jage diri aku..
aku nak bediri kat atas kaki sendiri..
jgn buat aku mcm dulu lagi..
bagi aku buat keputusan yang berhak aku pilih..
jgn pakse aku..
tlg..
bagi aku mase sendiri..

Isnin, 13 Mei 2013

haihh..

 
tlg la jgn nak cemburu tak tentu pasal..
haiihh..
letih.. semua ade..
tuh sume kawan2 ape..
salah ape aku nak rindu kat kawan aku sendiri..
salah aku nak sayang kawan aku sendiri..
tlg la..
fed up..
bye


Ahad, 12 Mei 2013

siries seram

 

 
seram wey..
pagi2 lagi azie da cakap pasal result..
urm..
aku nak LI wey..
aku nak grade cepat..
jauh kan la aku dari segale yg aku tak bleh nak terima..
 
 
ya ALLAH..
aku da berusaha sehabis daya..
aku da berusaha..
hanya tawakal akhir jln nye..
semoga di permudahkan segala urusan di muka bumi ini..
amin..