Ahad, 24 April 2011

macam bagos

kau jgn pk kau da bgos sgat la.
kau tuh lagi kolot.
rambut da ar cam pape.
kerinting bodo la.
kau mlm pokay suar pendek.
kau tk sejuk ke?
pkay baju 2 lapet.
1 singlet 1 kemeja.
konon nk same la.
fuck!!
mke baek tapi kutok org cam.
binget la ngn kau pompn.
cam bodo la kau.
kau pk pkay pale otak ar.
kubur kau bukan 1 kubor ngn aku.
law aku wat pe skaly pon tk penah nk susah kan otak kau la.
kau tuh cam la baek cgat nk megata org.
berani ckap belakang je la.
depan2 tk.
huh!!
cam babi la kau.
tk payah nk maketcgat la.
kau blja kat suasta sbb kau belagak.
cam budget kaye.
tol tk??
haha =))

Jumaat, 22 April 2011

aku dah panday

by en.syukor (poli merlimau melake)
aku tk teror cam kau owg tapi bleh la.
law stakat drift tuh sebelah mate je kot.
haha.
belagak pluk.
jom.
lai.. lai.. lai..
sape berhajat.
ape2 pon aku da pandy bawa dye. tak maty tau =))
BANGGE =DD

miss

dad
n
my qenit.
miss my mum.
miss my dad.
akk saye seget cikit.
tapi miss dye cgat2.
sbb dye la yg akn amek saye kat poli ni 27hb t.
tak sabar rasenye nak sampay uma.
nk jmpe orang yg saye wndu :'(
miss ciksue. qenit saye
saye nk mintak maap kat awk law saye buat salah.


Khamis, 21 April 2011

update blog

aku punye cke la
so
klo korg kate aku pnye blog buruk mane pon kau ckap
"simple tuh kan cantek"
tak payah harok cgat.
tk kesa lah pape pon nk nilai kan?
maseng2kan..


btw tuh miss kat GF 2owg ni
ngn sowg lagi ni

ciksue la sape lagi.
wndu la kat kau ciksue.
wndu banyak2 kau tau tak.
ish

Jumaat, 8 April 2011

happy


dapat balik jumpa awk.
p/s: luv u soo much la qenit.
tk mau nakal eak!!
miss u much.

Isnin, 4 April 2011

i want change my life


selepas kejadian tuh.
aku makin menyesal atas perbuatan aku selame ni.
tuh la org ckap degil.
aku tau aku nk org je dgar ckap aku.
hubby, mak , ayah dan kwan2.
maafkan aku.
aku syg korg.
aku tk nk keilangan korang.
aku jnji aku akn cube tok berubah.
aku akan akhiri dunia (nothing to display)
aku jnji kat korang bagi kau mase tok berubah.
n aku akan bkty kan.
aku pon nk jadi orang yg baek2.
thanx =))

aku jnji ni tok kebaikan kau dan korg gak.
coz korg mesty malu dpat GF cam aku.
dpat kwan cam aku.
dan dpat anak cam aku kan.
i luv u all.
aku akn bktykan.
degan izin ALLAH.

Sabtu, 2 April 2011

aku tk perlukan kau lagi

fuck!!!
sebab kau ar.
fuck!!
sebab kau ar.