Sabtu, 31 Disember 2011

money


nanti kalau aku kerje da kaya..
aku campak duit kat muke kau..
tuh kan yg kau nak selame ni sebenarnye dari aku?
bodoh la aku..
kene tipu ngn kau ni..
law orang tau..
malu nye aku..

Jumaat, 30 Disember 2011

sedih kot


kenape ayah selalu nak marah bila aku balik rumah?
kenape ape yang aku buat semua salah pada mata dia?
kenape??
aku selalu berusahe nak amik hati dia..
sedih la tengok diri aku sendiri..
aku jeloz sagat tengok orang lain bahagia bersame family..


*aku sedih sagat sampai tak bleh nak taip..
sorry..
too hubby:
tak paham perasaan aku langsong..
geram kot =((

Ahad, 25 Disember 2011

:'(

miss kat awak la si qenit..
nape eak?
penat la ayik rindu kat awak je b..
cam mane nak ilang kan perasaan rindu kat awak yang teramat sagat ni..
da try tak msg..
da try untuk busy kan diri..
but still miss kat awak ciksue =((
awak kat mane?
saya nak awak selalu kat hati saya walau jauh di pandangan mate =(
*sedih


Khamis, 15 Disember 2011

sebenarnye


yayg tau la awak jujur dengan yayg..
btw..
thanx awak..
saya bangge dapat jadi kekasih awak..
saya harap awak tak kan penah kecewakan saya..
dan
selalu kat sisi say..
tak mau g jauh2..
duduk diam2 kat hati saya..

saya tak penah peduli ape orang nak cakap tapi kadang2..
saye///? tett..
saya tak penah nak peduli orang cakap awak ade scandal..
*tapi kadang2 tuh terase
awak betul ke awak jujur dan setia kat saya..

selalu perkataan ni bermain kat fikiran saye..
walaupun tiap kali saya tanye awak..
"b.. b sayang yayg"
b selalu jawab..
walaupun kadang2 nada suare yayg selalu bertukar2..
awak still cool je..
best la awak..

awak..
nak tau tak..
sebenarnye tak de sape call pun..
hehe =))
saaje suke gertak awk..
nak tngok..
awak still cam first2 yg saya kenal dulu or tak..
n
last sekali saye nak cakap..
saya sayang awak my hubby a.k.a QENIT..
comel kan name tuh untuk awak..
juz 4 u si QENIT..
luv u <3
one kiss juz 4 u..

MUAX..
my true LOVE ciksue

Rabu, 14 Disember 2011

nak cakap ni

nape kat dunia ni..
kadang2 ade yang kita boleh buat dan tak?
kadang2 tuh kita baek kadang2 tuh kita tak..
kadang2 kita nak beri yang terbaik pade orang kat sekeliling..
tapi..
mereka anggap kita ni bajek gud2 je..

tuh la manusia..
bukan perfect pun..
setiap kejadian ade hikmah disebaliknye..
tak semua kat atas muka bumi ni same cam kita..
so fahami dan cuba perbaiki..

*nape mlm ni aku cakap cam gud2 ni..
haha..
sekadar mengigat kan pada diri sendiri =))

moral of this story jgn bajek la..